Spojené státy americké

V průběhu let 1997 – 2009 byla realizována revitalizační opatření na jižní větvi náhonu v Chrudimi o délce cca 1000 m. Cílem bylo zlepšení ekologických a estetických funkcí náhonu a začlenění do architektonické koncepce urbánního prostředí.

V roce 2010 byla stavba oceněna bronzovou medailí v mezinárodní soutěží ‘The International Awards for Liveable Communities 2010’ pořádané v Chicagu

 

 

© ŠINDLAR 2018

K vylepšení kvality stránek, využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte. Více informací

Používání cookies na této stránce je povoleno, abychom mohli co nejlépe optimalizovat naše webové stránky a poskytovat tak co nelepší služby. Pokud pokračujete v používání těchto stránek bez změny vašeho cookies nastavení, vyjadřuje tím souhlas s jejich zpracováním. Další informace zde.

Zavřít